Ga naar hoofdinhoud

Draadloos IO-Link op SPS 2023

Foto: CoreTigo

CoreTigo zal op de SPS in Neurenberg diverse industriële draadloze automatiseringsoplossingen laten zien op een groot aantal locaties op de beursvloer. De oplossingen omvatten onder andere adaptieve verpakkingsmachines, slimme logistiek en sorteeroplossingen, intelligente tooling en robotica, conditiebewaking.

CoreTigo demonstreert zijn oplossingen in hal 3C, stand 320, als onderdeel van de stand van Rockwell Automation. De technologie van CoreTigo verbetert de oplossingen van Rockwell Automation, zoals intelligente transportsystemen met Independent Cart Technology, door de flexibiliteit en capaciteit te vergroten en tegelijkertijd de complexiteit en het onderhoud te verminderen. Vanwege deze samenwerking is CoreTigo onlangs uitgeroepen tot Rockwell Automation Technology Partner of the Year 2023 EMEA.

CoreTigo zal tijdens de beurs ook aanwezig zijn in verschillende stands van IO-Link Wireless ecosysteempartners en zijn innovatieve gezamenlijke oplossingen demonstreren:

 • VAHLE Group zal demonstreren hoe hun inductieve contactloze voedingsoplossing (CPS), gecombineerd met CoreTigo’s industriële draadloze connectiviteit, de Contactless & Wireless adaptieve machine mogelijk maakt, die in staat is om actuators in real-time te besturen, terwijl ze constant in beweging zijn. Deze zijn geïntegreerd in het iTrak-systeem van Rockwell Automation in hal 4, stand 336.
 • Zimmer Group toont in hal 3A stand 326 zijn high-end grijpers voor diverse toepassingen, verbonden en bestuurd via IO-Link Wireless. De grijpers van Zimmer Group, samen met VAHLE’s inductieve stroomoplossingen en CoreTigo’s connectiviteit werden onlangs uitgelicht in Rotzinger PharmaPack’s ultieme verpakkingsmachine, die kan worden bekeken in deze video: https://youtu.be/HSshEGywV4A
 • Het slimme transportsysteem van SuperTrak CONVEYANCE zal ook te zien zijn met de combinatie Contactless & Wireless, die zowel de flexibiliteit als de snelheid van de machine verhoogt. Bezoekers kunnen het systeem vinden in hal 3, stand 319.
 • Siboni zal met hun IO-Link Wireless geïntegreerde servomotoren, gemonteerd op B&R’s ACOPOStrak transportsysteem, de extra mogelijkheden van draadloze in-motion control demonstreren.
  Deze oplossing wordt getoond op de Siboni stand – Hal 1, Stand 250.
 • Laumas heeft niet alleen zijn technologie geïntegreerd in het bovengenoemde B&R ACOPOStrak transportsysteem, maar toont ook een portfolio van industriële weegapparatuur geïntegreerd met CoreTigo’s IO-Link draadloze technologie in Hal 4A, stand 465.
 • NXTGN zal zijn portfolio van Sensor to Cloud Gateways tentoonstellen, die IO-Link Wireless aan de sensorzijde combineren met cellulaire communicatie naar de Cloud. Deze slimme apparaten, gebruikt voor verschillende toepassingen, worden getoond in hal 5, stand 158, en hal 6, stand 248.
 • NXTGN zal zijn portfolio van Sensor to Cloud Gateways tentoonstellen, die draadloze IO-Link aan de sensorzijde combineren met cellulaire communicatie naar de Cloud.Deze slimme apparaten, die gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zullen te zien zijn in Hal 5, Stand 158, en Hal 6, Stand 248.- ifm zal hun op IO-Link gebaseerde producten, draadloos verbonden door CoreTigo’s IO-Link Wireless oplossingen, tonen in Hal 7A, stand 302. De samenwerking tussen de twee bedrijven is een voortzetting van de samenwerking van vorig jaar, toen ze samen demonstreerden op de stand van ctrlX World Ecosystem, waar beide bedrijven lid van zijn.
 • Turck zal zijn uitgebreide portfolio van IO-Link-oplossingen tentoonstellen en zijn nieuwe IO-Link Wireless-connectiviteitsoplossing onthullen, mogelijk gemaakt door CoreTigo’s producten en technologie in hal 7, stand 250.
 • Fiama toont zijn aanbod aan mechanische, elektrische en elektromechanische meet- en regelapparatuur met CoreTigo’s IO-Link draadloze connectiviteit in hal 4A, stand 225.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven