Ga naar hoofdinhoud

Doedijns neemt Site over

Doedijns International heeft de aandelen verworven van Site Valve Automation Centre en Site Tork. Site heeft 30 medewerkers in dienst, waarmee een omzet van ca. EUR 7,5 mln op jaarbasis wordt gerealiseerd.

De bedrijfsactiviteiten van Site zullen worden geïntegreerd met die van werkmaatschappij Doedijns Pneumatics, zonder dat daarbij sprake zal zijn van banenverlies. Doedijns Pneumatics zal haar intrek nemen in het nieuw gebouwde bedrijfspand van Site gelegen aan de Van Galenweg 23 te Cuijk.  Businessunit directeur van Doedijns Hydraulics, Martin Rosmolen, zal de leiding van Doedijns Pneumatics op zich nemen.

Met de overname van Site versterkt Doedijns International haar positie binnen de olie- en gasindustrie. Doedijns International kent een drietal divisies: hydrauliek, instrumentatie en pneumatiek. De divisie hydrauliekricht zich met name op de ontwikkeling en assemblage van hydraulische installaties voor de olie- en gasindustrie en de maritieme sector en is tevens dienstbaar aan de hoogwaardige machinebouw.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven