Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling Trelleborg Sealing Solutions

Klaas Pilon heeft zijn functie van algemeen directeur bij Trelleborg Sealing Solutions Netherlands overgedragen aan Jan Kies (foto). Pilon (62) heeft het bedrijf in 1987 eigenhandig opgericht als Shamban Nederland en heeft het de afgelopen 25 jaar op succesvolle wijze geleid. Kies (45) is sinds een jaar werkzaam binnen Trelleborg Sealing Solutions Europa, waar hij zich bezig heeft gehouden met internationaal product management.

In de loop der jaren heeft het bedrijf in Barendrecht zich ontwikkeld van leverancier van op PTFE gebaseerde afdichtingen, tot partner in complete afdichtingsoplossingen voor de Nederlandse maakindustrie. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn daarbij altijd voorop blijven staan.

Trelleborg Sealing Solutions is een divisie van de Trelleborg groep, een vanuit Zweden wereldwijd opererende industriële groep met geavanceerde polymeertechnologie en kennis van tal van toepassingen. De groep ontwikkelt hoogwaardige oplossingen die afdichten, dempen en beschermen in veeleisende industriële omgevingen.

De Trelleborg groep heeft een jaaromzet van ongeveer 2,4 miljard euro en wereldwijd circa 15.500 werknemers in 40 landen. Trelleborg Sealing Solutions is een van de vijf divisies binnen de groep.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven