Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling Eriks Nederland

Jan Bruggenthijs is per 1 januari 2013 benoemd tot Algemeen directeur Eriks Nederland en volgt hierbij Rein Groot op. In de nieuw samengestelde Europese Region Board van de Eriks-groep is de heer Bruggenthijs benoemd als eindverantwoordelijke voor de landen België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Rein Groot is per 1 januari 2013 benoemd tot clustermanager van Eriks Scandinavië. De gestage wereldwijde uitbreiding van de Eriks-groep en de groeiambities voor de komende jaren hebben geleid tot de benoemingen door de Raad van Bestuur van Eriks.

Jan Bruggenthijs (55) is meer dan twintig jaar werkzaam geweest bij Cofely (voorheen GTI Holding), laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur en CEO Divisie Specialist Services. Tussen 2001 en 2010 was hij in dienst bij Stork in de positie van president Divisie Industry Services en gedurende 2011-2012 bij Hertel BV als General Manager Midden Oosten.

Rein Groot is, naast clustermanager van Eriks Scandinavië, in de nieuw samengestelde Product Board (wereldwijd verantwoordelijk voor de verschillende kernactiviteiten van de Eriks-groep) benoemd als eindverantwoordelijke voor Afdichtingen, Rubber en Kunststoffen. Rein Groot (49) is ruim dertien jaar actief binnen de Eriks-organisatie in verschillende functies waarvan de laatste zeven jaar als Algemeen directeur Eriks Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven