Ga naar hoofdinhoud

Directiewissel binnen het Liftinstituut

Omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, is Michael Douqué op 1 januari 2012 teruggetreden als algemeen directeur van Liftinstituut Holding. Zijn opvolger is drs. Bas Mulder, die in directieteamverband wordt bijgestaan door directeur Inspectie Nederland drs. ing. Marco Waagmeester en technisch directeur ing. John van Vliet.

Michael Douqué gaf ruim twaalf jaar leiding aan de Liftinstituut-organisatie. Deze periode kenschetste zich door vele wijzigingen in de omgeving waarbinnen het Liftinstituut opereert. Op inspirerende wijze wist hij het Liftinstituut te leiden van de positie van monopolist in liftkeuringen naar een marktgerichte veiligheidsorganisatie. Een moderne organisatie die nu meer dan ooit gestoeld is op de pijlers deskundigheid en onafhankelijkheid.

            
Marco Waagmeester                           John van Vliet
 
Ter gelegenheid van het afscheid van Michael Douqué – en de hernieuwde kennismaking met het directieteam – organiseert het Liftinstituut op donderdag 2 februari 2012 van 15.30 tot 18.00 uur een receptie in het Rosarium in Amsterdam. Voor meer informatie en aanmelding klik hier.

Het Liftinstituut is als keurings- en certificatie-instelling nationaal en internationaal actief met als doel het bevorderen en aantoonbaar maken van kwaliteit en veiligheid van hijs- en hefwerktuigen zoals bijvoorbeeld liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties. Daarnaast verzorgt het Liftinstituut trainingen en levert de organisatie een bijdrage aan het tot stand brengen en actualiseren van veiligheidsnormering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven