Ga naar hoofdinhoud

D&F focust op kennisontwikkeling

D&F Consulting heeft per 1 juli de organisatiestructuur gewijzigd. Het regiomanagement maakt plaats voor twee Business Units: Technisch advies en Organisatie advies. Door deze keus krijgt kennisontwikkeling en kennisdeling een hogere prioriteit binnen de organisatie.

De voornaamste reden voor deze wijziging is dat, het laatste jaar, de nadruk te veel lag op het uitvoeren van projecten. De kennisontwikkeling van de medewerkers kwam onder druk te staan. In de vakgroep Technisch advies zijn alle specialismen rondom technische veiligheid gehuisvest. Machine- en explosieveiligheid, maar ook de vakgebieden drukapparatuur, elektrische veiligheid en veiligheidsbesturingen. Deze vakgroep wordt gecoördineerd door Harry Krosse.

De belangrijkste onderwerpen binnen Technisch Advies voor de komende jaren zijn: SIL- en PL-classificatie en verificatie in de machinebouw en SIL en HAZOP in de procesindustrie. De ontwikkeling van kennis rondom machineveiligheid is D&F’s grootste expertise en blijft daarmee onveranderd een aandachtsgebied. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven