Ga naar hoofdinhoud

Danfoss verhuist naar nieuw kantoor

Danfoss B.V., toonaangevend fabrikant van elektrische en mechanische componenten en regelaars voor airconditioning, verwarming, koeling en elektrische aandrijftechniek, gaat verhuizen. Op 26 november betrekt het bedrijf haar nieuwe pand gelegen op de Vareseweg 105 in Rotterdam. De verhuizing van Schiedam naar Rotterdam moet nieuwe perspectieven bieden.

Het Rotterdamse pand biedt Danfoss Nederland verschillende nieuwe mogelijkheden. De keuze voor de Vareseweg is gemaakt vanwege de goede ligging en bereikbaarheid, zowel met openbaar vervoer als met privévervoer. Het gebouw beschikt ook over ruime parkeergelegenheid, een aanzienlijk groter magazijn en uitstekende mogelijkheden voor laden en lossen. Daarnaast hebben andere argumenten het Danfoss Executive Committee van de verhuizing weten te overtuigen: De professionele uitstraling van het pand, het klimaatsysteem en een snellere internetverbinding via glasvezel.

Volgens GS Country Manager Benelux, Laiyong Au is deze verhuizing een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van Danfoss Nederland. “Wij geloven in het belang van een goede bereikbaarheid en een optimalisatie van onze diensten. Daarom kozen we voor deze nieuwe locatie, die naast de uitstekende ligging ook veel facilitaire verbeteringen biedt.”

De verhuizing zal op vrijdag 23 rond het middaguur beginnen, vanaf maandag 26 november zullen alle afdelingen op het nieuwe adres weer operationeel zijn. Het nieuwe adres luidt Vareseweg 105, 3047 AT Rotterdam. De telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.
 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven