Ga naar hoofdinhoud

Danaher Motion heet nu Kollmorgen

Danaher Motion heet sinds 1 december Kollmorgen Europe.  Met deze nieuwe naam kan Kollmorgen een duidelijker markoptreden mogelijk maken op ieder niveau en wordt het merk verder versterkt. Tegelijkertijd betrekt het Europese hoofdkantoor van het bedrijf een grote en modern pand in Ratingen, met ongeveer 3.000 vierkante meter biedt Europa Kollmorgen genoeg ruimte voor verdere expansie.

“Kollmorgen heeft zijn huiswerk snel en goed gedaan en zich uitstekend herstelt van economische crisis in 2009”, aldus Udo Aull, voorzitter van Kollmorgen Industrial Automation Europa. “Sinds het begin van het jaar groeit het bedrijf, zowel wereldwijd als in Europa, sneller dan de markt, wat nieuw personeel noodzakelijk maakt. Door grotere en moderne faciliteiten die wij bieden de basis voor verdere duurzame groei. We hebben nu plaats voor meer personeel en kunnen nu op tentoonstelling- en opleidingsgebied, onze motto ‘Because Motion Matters’ tastbaar maken. ”

Kollmorgen, leverancier van geïntegreerde automatisering en aandrijfsystemen, heeft de afgelopen tientallen jaren een goede naam opgebouwd in de wereld van de machinebouwers. Klanten profiteren niet alleen van een uitgebreid assortiment met hoogwaardige componenten en systeemoplossingen, maar ook van de expertisie van deskundige teams. Het ‘Danaher Business System’ met een duidelijke focus op levering en kwaliteit, moet bij Kollmorgen voor stabiele processen zorgen, dat is op dit moment tegen de achtergrond van tekorten op de markten voor machinebouwers zeer belangrijk.
 

Kollmorgen wordt in Nederland vertegenwoordigd door Axis Stuifmeel in Waddinxveen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven