Ga naar hoofdinhoud

Cybercrime in industriële omgevingen

Actemium en Norman Data Defense Systems organi-seren op 7 en 14 april gezamenlijk het seminar
‘Stuxnet en cybercrime in industriële omgevingen, wat nu?’. Tijdens het seminar worden bezoekers vanuit verschillende invalshoeken geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercrime en de maatregelen die u kan treffen om de kans op aanvallen in uw organisatie te verkleinen.

Door de steeds hogere mate van automatisering en standaardisering valt een toename van malware in industriële omgevingen te verwachten. Aanvallen op industriële netwerken komen vaker voor maar zijn wat minder bekend. Toch hebben bekende netwerkwormen in het verleden al voor heel wat schade gezorgd in die industriële omgevingen. Stuxnet is daarvan inmiddels het bekendste en meest berichte voorbeeld.

De seminars worden gehouden in Hotel Princeville in Breda (langs de A16) op 7 april en in Hotel Schiphol (langs de A4) op 14 april, aanvang in beide gevallen 13.30 u . Het programma omvat onder meer sprekers van Actemium, TNO | CPNI.NL (Centre for Protection of the National Infra-structure, voorheen NICC, sinds 1 januari 2011 ondergebracht bij TNO). De toegang is gratis, wel is aanmelding via e-mail noodzakelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven