Ga naar hoofdinhoud

Cursus voor gebruikers van warmtebeeldcamera’s

Flir Infrared Training Center (ITC) organiseert al enkele jaren seminars over warmtebeeldtechnologie en applicaties. Tijdens deze seminars is alle benodigde informatie in te winnen voordat er een warmtebeeldcamera wordt aangeschaft. Sinds enige tijd worden ook uitgebreide cursussen gegeven voor alle gebruikers van warmtebeeldcamera’s, ongeacht het merk. Het doel van ITC is om deelnemers te leren hoe het meeste uit een warmtebeeldcamera te halen.

Een warmtebeeldcamera is een lange termijn investering, daarom moet men een goed geïnformeerde beslissing nemen. Om zeker te zijn of alle benodigde informatie beschikbaar is voordat er een warmtebeeldcamera wordt aanschaft, kan informatie ingewonnen worden tijdens de seminars die ITC organiseert met betrekking tot de wereld van warmtebeeldcamera’s. Na afloop van dit seminar moet bij de cursist alle benodigde informatie zijn om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanschaf van een warmtebeeldcamera die volledig bij haar of zijn wensen past.

Merkonafhankelijk
ITC geeft ook meer uitgebreide cursussen voor iedereen die al een warmtebeeldcamera bezit, ongeacht het merk van de camera. Het doel van ITC is om deze deelnemers te leren hoe het meeste uit zijn of haar warmtebeeldcamera te halen, want thermografie gaat verder dan alleen kennis over het gebruik van een warmtebeeldcamera. Daarom biedt ITC een volledig portfolio met cursussen die de juiste mix van theorie en praktijk in huis hebben. De cursussen helpen de gebruikers de technologische kennis meteen om te zetten naar ‘real life’ toepassingen.

Alle ITC instructeurs zijn ervaren thermografiespecialisten. Zij hebben niet alleen de technische kennis in huis maar ook praktische ervaring met talloze applicaties.

Klik hier voor meer informatie over de cursussen van ITC, geplande data en locaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven