Ga naar hoofdinhoud

Corus nu officieel Tata Steel

Sinds eind september gaat Corus officieel verder onder de naam Tata Steel. De nieuwe naam en logo zullen in eerste instantie verschijnen op het zakelijke drukwerk, op geleverde producten, op de gevels van gebouwen en op voertuigen. Maar niet alles wordt meteen aangepast, de naams-wijziging is een geleidelijk proces.

Corus is in april 2007 onderdeel geworden van de Tata Steel familie. Samen behoren alle bedrijven tot de top tien staalbedrijven in de wereld, met een gezamenlijke productiecapaciteit van meer dan 28 miljoen ton per jaar. De onderneming telt ongeveer 80.000 werknemers op vier continenten.

Tata Steel werkt met vijf herkenbare waarden, waarmee alle medewerkers zich kunnen identificeren: integriteit, begrip, uitblinken, eenheid en verantwoordelijkheid. Onder het motto Sterker en samen aan het groeien voert het concern nu één naam: Tata Steel.

Volgens CEO Kirby Adams is het nu het juiste moment om onder de naam Tata Steel een nieuw tijdperk in te gaan, nu het bedrijf na de wereldwijde financiële crisis weer winstgevend is. De naamswijziging moet er toe leiden dat de naam steeds prominenter en breder bekend zal worden binnen Europa.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven