Ga naar hoofdinhoud

Control & Monitoring Technology Days

Medio april organiseert National Instruments onder de naam Control & Monito-ring Technology Day vier gratis eendaagse technische evenementen die product-ontwikkelaars én machine-gebruikers helpen inzicht te krijgen in de nieuwste trends en technologieën in embedded besturings- en bewakingstoepassingen.

Kortere doorlooptijden en eenvoudiger engineering zijn de belangrijkste aandachtspunten voor de hedendaagse machinebouwer. Voor eindge-bruikers zijn hogere productiviteit, hogere beschikbaarheid en lager energieverbruik momenteel de belangrijkste hoofdbrekers. Reden voor National Instruments om een aantal dagen te organiseren waarin het bedrijf de mogelijkheden toont om aan die problemen het hoofd te bieden.

De evenementen vinden plaats op 17 april in Amsterdam, 18 april in Nij-megen, 19 april in Eindhoven en 20 april in Delft. Het ochtendprogramma omvat een aantal technische sessies. Het middagprogramma omvat een hands-on training, waarbij deelnemers kunnen leren hoe een aantal uitdagingen in conditiebewaking en machinebesturing te overwinnen.

Ochtendprogramma
De ochtendsessies omvatten drie onderwerpen:

  • Verbetering van de productiviteit en innovatie. Deze inleiding biedt een kijkje in grafisch systeemontwerp zoals National Instruments dat aan-biedt. Ook wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen zoals FPGA’s, die van invloed zijn op de volgende generatie embedded ontwerpen. Ook wordt besproken hoe de productiviteit kan worden verhoogd en levert hoe een complete set hardware en software tools het ontwikkelen van geavanceerde embedded bewakings- en besturingstoepassingen kan versnellen.
  • Strategieën voor het ontwerpen van ‘state of the art’ machinebestu-ringssystemen. Kortere doorlooptijd, lagere operationele kosten, verbetering van de productiviteit en hogere beschikbaarheid zijn belangrijke factoren in de hedendaagse machinebouw. In deze bijdrage leren deelnemers hoe grafisch systeemontwerp en moderne embedded bewakings- en besturingssystemen machinebouwers helpen om te voldoen aan deze eisen en de productiviteit van hun ontwerp teams verhogen.
  • Verhoog het systeemrendement met conditiebewaking. Een conditie-bewakingssysteem minimaliseert ongeplande stilstand, optimaliseert de prestaties van machines en vermindert de onderhoudskosten van apparatuur.

Hands-on training
De middagen zijn gewijd aan een hands-on training waarbij de deelnemers de LabView grafische programmering en herconfigureerbare I/O (RIO) van National Instruments kunnen uitproberen. De combinatie van deze hardware en software biedt een commercieel verkrijgbaar ‘off the shelf’ oplossing om ontwikkelingsprocessen te vereenvoudigen en de ‘time to market’ bij het ontwerpen van geavanceerde controle, controle-en testsystemen verkorten.

Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op de site van het bedrijf.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven