Ga naar hoofdinhoud

Conferentie Industrial Ethernet 2012

Na de eerste jaren dat er in de industrie ervaring is opgedaan met communicatie over ethernet, is het nu een goed moment om die ervaringen met elkaar te delen en de mogelijkheden voor de toekomst te gaan bekijken. Het is een com-pleet conferentieprogramma dat wordt aangeboden in voetbalstadion het GelreDome.

Heeft de technologie gebracht wat we er van verwachtten? Wordt industrial ethernet nu op grote schaal toegepast of zijn er nog veel drempels te overwinnen? Waar de doorbraak nog gehinderd wordt, wat zijn dan de problemen die nog moeten worden getackeld? Welke uitdagingen liggen er nog? En welke successen zijn er al geboekt? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er recent op de markt gekomen? Het komt allemaal aan bod op 14 juni tijdens Industrial Ethernet 2012. Dit jaar georganiseerd door FHI-branche Industriële Automatisering, samen met de Vereniging PI Nederland.

Parallelsessies
Na een plenaire introductie op de thematiek zijn er twee parallelsessies. Één track concentreert zich op applicatievoorbeelden uit allerlei verschillende industriële omgevingen: lasrobotstraten, verkeerstunnels, glasproductie, een warmteproductiebedrijf. De andere parallelle presentaties gaan vooral over de vraag hoe je industriële netwerken over ethernet aan de praat krijgt en houdt, de technische implementatieproblematiek. Architectuuropbouw, diagnostiek op afstand, draadloze communicatie, dat zijn enkele onderwerpen die daar aan de orde komen.

Het complete programma is hier te vinden, aanmelden als deelnemer / bezoeker aan het evenement kan ook via deze site. Relaties van de bedrijven die Industrial Ethernet 2012 ondersteunen, kunnen in aanmerking komen voor gratis bezoek. Aanmelden daartoe bij één van de volgende bedrijven: ATS, Harting, Jumo, Murrelektronik, Phoenix Contact, Procentec, Raster Products, Saia-Burgess.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven