Ga naar hoofdinhoud

Cofely nieuwe QlikTech Solution Provider

QlikTech, specialist in user-driven Business Intelligence en Cofely, Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu, zijn een partnership aangegaan. Cofely Industrial Automation gaat QlikView onder andere inzetten om klanten inzicht te bieden in de data die gegenereerd wordt bij verschillende industriële processen. Inmiddels zijn tien Cofely consultants getraind en gecertificeerd en bij verschillende klanten zijn al QlikView applicaties geïmplementeerd.

Cofely Industrial Automation speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen, beheren en ondersteunen van technische en infrastructurele processen voor verschillende organisaties. De procesbesturing wordt steeds meer geautomatiseerd, waardoor een grotere hoeveelheid data gegenereerd wordt. Cofely signaleerde een groeiende behoefte aan analyse- en rapportagemechanismen om inzicht te krijgen in deze data.
 
Door het partnership met QlikTech is zij nu in staat klanten snel en gemakkelijk dit inzicht te bieden in de efficiency van installaties om zo de prestaties te optimaliseren. Naast de implementatie van QlikView bij verschillende klanten ontwikkelt Cofely ook eigen QlikView applicaties. Voor de feed-markt is bijvoorbeeld een performance-analysetool ontwikkeld. Er staan applicaties gepland voor het monitoren van serviceniveau overeenkomsten (SLA’s) en de performance van servers in het datacenter.

Martin Zuurbier, directeur van het competence center Industrial Automation bij Cofely: “Met QlikView kunnen wij klanten nog beter helpen de performance van fabrieken en installaties te verbeteren. Door inzicht te krijgen in de opgeslagen informatie kunnen wij helpen te sturen op de business drivers. Of het nu gaat om duurzamer produceren, kostenbesparing, performanceverbetering of het signaleren van trends.”

“Cofely is voor ons een belangrijke partner in de industriële markt”, aldus Bas van der Horst, Country Manager Benelux bij QlikTech. “Hun kennis over procesbesturing, gecombineerd met de kracht van QlikView om informatie snel inzichtelijk en toegankelijk te maken kan bedrijven veel toegevoegde waarde bieden. Daarom zien we dit partnership als een veelbelovende volgende stap om de industriële markt verder te ontginnen en deze markt de voordelen van Business Discovery te laten ervaren.”
 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven