Ga naar hoofdinhoud

China partnerland Hannover Messe 2012

De Volksrepubliek China wordt het partnerland bij Hannover Messe 2012. Op 28 juni ondertekenden de Duitse bondsminister van Econo-mische zaken Philipp Rösler en de Chinese minister van Industrie en Informatie-technologie Miao Wei een overeenkomst in Berlijn. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat door de deelname van China als partnerland van de Hannover Messe 2012 in Duitsland de kansen op een verdere intensivering van de bilaterale economische en handelsbetrekkingen worden versterkt.

Het bondsministerie van Economie en Technologie en het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie van de Volksrepubliek China ondersteunen politiek gezien de Deutsche Messe AG en de China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) bij de uitvoering van het project. De ondertekening vond plaats tijdens het Duits-Chinese regerings-overleg in de Bondskanselarij.

De voorzitter van de Deutsche Messe AG dr. Wolfram von Fritsch zei: “We zijn erg blij dat we China mogen verwelkomen als partnerland op Hannover Messe 2012, we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de Duits-Chinese eco-nomische betrekkingen sterke impulsen zal geven en een grote aantrekking-skracht zal uitoefenen op de exposanten en bezoekers uit de hele wereld. Voor alle deelnemers bestaat de gelegenheid om hun zakenrelaties met China te verbeteren en hun economische en wetenschappelijke contacten te verdiepen. “

’s Werelds grootste technologie evenement zal van 23 tot 27 april 2012 in Hannover plaatsvinden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven