Ga naar hoofdinhoud

CANopen productengids

CAN in Automation (CiA) heeft de CANopen Pro-ductgids 2011 gepubliceerd op haar website en op CD-ROM . In het overzicht geven 72 bedrijven informatie over in totaal van 273 CANopen-specifieke producten en productfamilies en bieden ze een uigebreid overzicht van CANopen producten.

Apparaten worden weergegeven naar hun applicatie-specifieke inzetbaaheid en hun functionaliteit (bijvoorbeeld controller, display, sensor, acturator, gateway). Behalve hardwareproducten kunnen ook CANopen software, literatuur en services worden opgezocht via de naam van het product of de naam van de fabrikant.

Fabrikanten vermelden hun conformiteit met de CiA-apparatuur en de toepassingprofielen. Uitgebreide informatie over wereldwijde verkoop en technische bedrijfcontacten zijn opgenomen in een bedrijfspecifieke sectie. Uitgebreide informatie over CANopen, het gestandaardiseerde embedded netwerk, en over CiA-apparatuur en applicatieprofielen is ook voorzien.

Daarnaast zal de CANopen productgids worden verspreid op CD-ROM op internationale CiA trainingen en op nationale en internationale beurzen en tentoonstellingen. De CANopen productgids 2011 op CD-ROM is via de mail gratis verkrijgbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven