Branche nieuws

Brammer heeft een strategische samenwerkings- overeenkomst ondertekend met Parker Hannifin. Daarnaast heeft de industriespecialist de samenwerking met Enerpac verder uitgebreid met de certificering Enerpac Authorised Service Centre. Dankzij deze samenwerkingen kan Brammer haar klanten een nog completer servicepakket aanbieden.

Brammer groeit snel in Europa. Belangrijke reden hiervoor is de keuze om zich te focussen op snelle en efficiënte levering in combinatie met professioneel advies van technisch specialisten. Paul van der Rest, Managing Director Brammer Nederland: “Onze belangrijkste doelstelling is dat het productieproces van klanten altijd optimaal functioneert. Concreet betekent dit dat we er alles aan doen om productiestilstand te helpen voorkomen of tot een minimum te beperken.

De samenwerkingen met Parker en Enerpac bieden onze klanten de zekerheid dat wij ook op het gebied van pneumatiek en hydrauliek snel en efficiënt de juiste materialen leveren. Zo realiseren we een optimaal rendement voor onze klanten.”

Snel en efficiënt
De internationale strategische samenwerking met Parker Hannifin is goed nieuws voor de MRO markt. Charly Saulnier, Parker President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika legt uit welke voordelen de nieuwe samenwerking biedt: “Dankzij deze bundeling van krachten profiteert de klant straks maximaal van ons uitgebreide assortiment in combinatie met de goede dienstverlening en ondersteuning van Brammer. Dit zal resulteren in een hogere productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid in de bedrijfsvoering.”

Ian Fraser, Group Chief Executive van Brammer voegt toe: “Wij zijn erg verheugd met de samenwerking met Parker. Er is een natuurlijke synergie tussen beide bedrijven in de MRO markt. Samen kunnen we als geen ander een compleet pakket aandrijftechniek op de markt brengen met een back-up van snelle, efficiënte leveringen en technische dienstverlening.”

Gecertificeerde reparatie
Brammer en Enerpac werken al langer succesvol samen op het gebied van hydraulisch hogedruk gereedschap. De certificering van de vestiging van Brammer in Alphen aan den Rijn tot Enerpac Authorised Service Centre (ASC) geeft een nieuwe dimensie aan deze samenwerking. Van der Rest legt uit wat deze certificering betekent voor gebruikers van Enerpac gereedschap: “Onze servicemedewerkers zijn gespecialiseerd en nu ook officieel gecertificeerd op het gebied van service en reparatie aan Enerpac gereedschap. De gerichte trainingen op de Enerpac Academy zorgen ervoor dat onze specialisten in staat zijn om problemen op te lossen en reparaties op maat te verzorgen. Eindgebruikers van Enerpac gereedschap kunnen hierdoor nog sneller geholpen worden.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven