Ga naar hoofdinhoud

Brammer realiseert grote groei

Brammer Nederland nam afgelopen week officieel haar intrek in een nieuw pand in Haarlem. De distributeur van werktuigbouwkundige componenten en toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO), maakt op dit moment een grote groei door. Het nieuwe, compleet gerecyclede gebouw aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem biedt Brammer de mogelijkheid om klanten nog meer kwaliteit en service te bieden.

De grote groei van Brammer is voornamelijk te danken aan een aantal strategische keuzes van de organisatie. Paul van der Rest, Managing Director Brammer Nederland: “Onze belangrijkste doelstelling is dat het productieproces van onze klanten altijd optimaal functioneert. Daarom hebben we bewust gekozen voor de focus op preventie van productiestilstand in het productieproces van de klant en een verbreding van ons landelijk netwerk naar 17 Servicecenters. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid tot ruim 40.000 producten die allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Wij merken dat onze klanten deze aanpak waarderen.”

Modern logistiek centrum
Het nieuwe pand aan het Spaarne is met een totale oppervlakte van 3.600 m2 bijna drie keer groter dan de voormalige huisvesting van Brammer Nederland. Het pand is compleet gerecycled tot een logistiek centrum met moderne logistieke automatisering. Naast een voorraad van ruim 40.000 producten beschikt Brammer nu ook over een zeer ruim Service Center waar bestelde goederen kunnen worden afgehaald.

Daarnaast is er een Service werkplaats om tandriemen te snijden, kettingen te splitsen en in de toekomst ook slangen te persen. In het Centre of Excellence kunnen klanten kennismaken met de producten en innovaties van leveranciers van Brammer.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven