Ga naar hoofdinhoud

Brammer Nederland opent eerste ParkerStore

In 2010 tekenden Parker Hannifin en Brammer een strategische samenwerkings-overeenkomst om het producten- en dienstenaanbod van de beide bedrijven te vergroten en te versterken. Sindsdien hebben de Nederlandse vestigingen hun samenwerking op tal van gebieden versterkt en verbreed. De nauwere samenwerking heeft geleid tot de beslissing om een eerste Brammer ParkerStore te openen, die op vrijdag 15 maart wordt geopend.

De nieuwe ParkerStore wordt het verkooppunt voor de regio Tilburg voor alle Parker componenten die benodigd zijn in de MRO markt (maintenance-repair-overhaul), Hieronder vallen hydraulische slangen en slangassemblages, (snel)koppelingen, filters, luchtverzorging, snijringverbindingen en luchtslangen en -koppelingen.

Regionale aanwezigheid
Na die in Eindhoven is dit de tweede ParkerStore in Brabant. Voor Parker Nederland is het openen van deze ParkerStore een belangrijke uiting naar de markt toe die de goede samenwerking tussen de beide bedrijven tot uiting brengt. De regio is met zijn grote industrie een belangrijk afzetgebied middels deze tweede ParkerStore kunnen beide bedrijven eindgebruikers bedienen met Parker-componenten.

Voor Brammer sluit de nieuwe ParkerStore aan op de Europese gedachte van het bedrijf om regionaal aanwezig te zijn. De onderneming is Europa ‘s grootste distributeur van producten en diensten voor onderhoud, reparatie en revisie en is actief als strategisch partner in alle productiesectoren. Het netwerk omvat meer dan driehonderd voorraadhoudende vestigingen in Europa waarvan zeventien in Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven