Ga naar hoofdinhoud

B&R en Cognex gaan samenwerken

Cognex, wereldwijde leverancier van industriële beeldverwerkingsensoren en -systemen, is met B&R een technologisch samenwerkingsverband aangegaan. Strategisch doel is het toepassen van Powerlink in de In-Sight productlijn van Cognex. “Het resultaat van deze samenwerking is een geïntegreerde oplossing van visualisatie, aandrijving en besturing voor een snelle en nauwkeurige productcontrole in de productielijnen. De InSight productlijn kan via Powerlink optimaal in het B&R-systeem worden opgenomen”, volgens Hans Wimmer directeur bij B&R.

Kosteneffectief en modulair
Naast een optimale synchronisatie van Cognex In-Sight producten en het B&R systeem, zal de machinebouw ook profiteren van de eenvoudige integratie van een breed scala aan machine-ontwerpen. De nieuwe Vision wordt ook gekenmerkt door een hoge mate van compatibiliteit met alle op Powerlink gebaseerde B&R productlijnen.

Een snelle inbedrijfname van de Cognex vision systeem voor het inspecteren, identificeren en begeleiden van onderdelen en ook een sterk verminderde bekabeling, betekenen een aanzienlijke kostenbesparing voor machinebouwers en eindgebruikers. Uitgebreide diagnostische mogelijkheden ondersteunen de goede werking van hoge resolutie toepassingen in grootschalige productie-installaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven