Branche nieuws

Boekholt verder als Elsto Drives & Controls

A.D. Boekholt Aandrijftech-niek, dochteronderneming van de Stokvis Group, heet sinds kort Elsto Drives & Controls. De onderneming heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen, ook is het leveringspakket in Noord-Nederland fors uitgebreid. Tevens heeft het bedrijf de overstap gemaakt van componentleverancier naar turnkey-leverancier van aandrijfsystemen.

Voortaan kunnen in Groningen compleet werkende aandrijfsystemen volledig op klantwens worden ontworpen, gebouwd en turn key opgeleverd. Klanten kunnen daardoor besparen op engineering- en installatiekosten. Ook voert de vestiging merkonafhankelijk reparatiewerkzaamheden uit aan elektromotoren en tandwielkasten.

In lijn met deze strategiewijziging van Elsto om de markt in Noord-Neder-land sneller te kunnen beleveren, is de voorraad open aandrijvingen van de vestiging in Groningen onlangs uitgebreid met frequentieregelaars, elek-tromotoren (al dan niet Atex gecertificeerd), tandwielreductoren, servo- en besturingstechniek van Bonfiglioli. Ook is het verkoop- en engineeringteam versterkt met drie specialisten op het gebied van elektrische aandrijf-techniek en besturingstechniek.

Speciaal voor eindgebruikers is Elsto Drives & Controls in Noord-Nederland bovendien gestart met het leveren van haar hoogwaardige componenten via de technische groothandel Engeldot. Deze dealer heeft vestigingen in onder andere Hoogeveen, Delfzijl, Groningen en Sneek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven