Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst veilig onderhoudswerk

Hoe voorkom je ongelukken tijdens onderhoudswerk? Hoe zorg je dat onderhoudswerk een integraal onderdeel wordt van een effectieve cultuur van veilig werken? Op het de bijeenkomst ‘Veilig Onderhoud, het werk draait door’ staan ‘the state of the art’ in veilig onderhoud, goede praktijken en onmisbare beleidsontwikkelingen centraal.

Tijdens het event, op maandag 25 oktober in het Spant in Bussum, geven korte maar krachtige interviews en presentaties een beeld van prangende onderhoudsthema’s. Er zullen workshops zijn over alle aspecten van veilig onderhoud. Tafelheer en interviewer is Jop Groeneweg met Hans van Breukelen als side kick. Dit evenement is een onderdeel van de Europese Campagne georganiseerd door het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk en het Nederlands Focal Point (TNO).

Goede Praktijken Competitie
Tijdens het programma worden ook de prijzen uitgereikt van de Goede Praktijken Competitie. Deze competitie is bedoeld voor organisaties die zich onderscheiden door hun vernieuwende aanpak op het gebied van preventie van risico’s. Door het uitreiken van de awards wil het Agentschap alle Europese werkgevers en werknemers tonen hoe goede werkmethoden kunnen bijdragen tot het verminderen of voorkomen van risico’s. Voor de winnaars betekenen de Awards een Europese erkenning van hun inspanningen om de arbeidsomstandigheden in Europa te verbeteren. De winnaar uit Nederland zal op 28 april in Boedapest meedingen naar de Europese titel.

Iedereen die betrokken is bij onderhoud en veiligheid op de werkplek is welkom, deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven