Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst Platform Tandwielkasten

Op donderdag 20 oktober vindt de volgende bijeenkomst van het Platform Tandwielen plaats. Het thema is dit keer ‘Windturbinekasten’ en zal plaatsvinden in Bocholt (D), een plaats net over de grens bij Dinxperlo in de Achterhoek. Gastheer van deze bijeenkomst is Siemens-Flender, deelname is gratis voor leden van het Platform.

Het Platform Tandwielen is tegenwoordig een vereniging waarvan men lid kan worden, het lidmaatschap kost bedraagt 50 euro per jaar, voor de rest van 2011 is de contributie vastgesteld op 20 euro. Dit geeft onder ander recht op deelname aan de bijeenkomsten die twee keer per jaar worden gehouden.

Voor de bijeenkomst op 20 oktober in Bocholt heeft Siemens-Flender een ruimte gereserveerd in Hotel Residenz. De bijeenkomst zal ’s middags beginnen en er worden de volgende presentaties gehouden:

  • ‘Schade aan tandwielkasten voor windturbines‘ door Gerard van Vliet (Stork Gears)
  • ‘Smering van tandwielkasten’ door Addinol
  • ‘Harden van tandwielen’ door Dipl.-Ing. Lehne (Flender)

Na de presentaties zal er een rondleiding zijn door de harderij en productiehal van Flender. U kunt zich voor deelname opgeven vóór 10 oktober bij de secretaris EC.vanderBlom@ihcmerwede.com van het Platform Tandwielen. Deelname is onder voorbehoud van toestemming door Siemens Flender.

Het Platform is inmiddels ook een discussiegroep gestart op LinkedIn, waarvoor op deze site actieve personen zich kunnen aanmelden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven