Ga naar hoofdinhoud

Biesheuvel neemt activiteiten over van Geul Techniek

Biesheuvel Techniek, distributeur van MRO materialen, neemt de activiteiten uit het faillissement van Geul Techniek Spijkenisse, Geul Techniek Vlaardingen en Nordic Benelux over. Geul Techniek is een specialist op de toelevering van industriële materialen in West Nederland. Met een breed assortiment afsluiters, buizen, buiscomponenten, pakkingen & seals, instrumentatie en overige industriële materialen is Geul Techniek al meer dan 95 jaar een begrip in de omgeving van Rotterdam. Geul Techniek levert aan de Petrochemie, Offshore, scheepvaart, voedingsmiddelenindustrie, elektriciteit en overige industrieën.

Met het toevoegen van de activiteiten van Geul Techniek creëert Biesheuvel Techniek een sterkere positie in West Nederland, met name de Rotterdam Regio en de Botlek. Tevens vergroot Biesheuvel zijn specialistische productkennis op het gebied van pipes, valves & fittings in Nederland.

Curator Ralf van der Pas van De Bok Roijers Gasseling Advocaten meldt dat samen met Peter de Vries van Business Asset Management een grondige selectie is gedaan onder mogelijke kandidaat overnemende Partijen. “Tezamen met Rabobank Rotterdam hebben wij Biesheuvel Groep gevonden als de meest geschikte kandidaat, dit vanwege internationale aanpak; breedte van MRO product programma en kans op hoogst mogelijk personeelsintegratie.”

Meino Noordenbos, Algemeen Directeur van Biesheuvel Techniek: “Deze overname is een logische vervolgstap in onze groeistrategie. Vanwege de overeenkomst met onze bestaande activiteiten zien we grote mogelijkheden voor synergie en groei. Wij zien uit naar de samenwerking met Geul Techniek om onze beider klanten in deze regio te bedienen.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven