Ga naar hoofdinhoud

Beckhoff op overnamepad

Het Duitse bedrijf Smyczek GmbH & Co. KG is onderdeel geworden van de Beckhoff Group. Smyczek GmbH is een high-tech productiebedrijf van printplaten en moederborden en is hoofdleverancier voor de Beckhoff besturings-componenten.

Door de overname vindt de ontwikkeling van BIOS en de ontwikkeling en bouw van moederborden voor de IPC’s hiermee inmiddels volledig bij Beckhoff in eigen beheer plaats. Dit heeft een gunstige invloed op de image compatibiliteit, de leverbaarheid van moederborden op de langere termijn en ook het realtime gedrag van de IPC’s. Tevens blijft Smyczek producten voor derden maken, die ook profiteren van de integratie in de Beckhoff groep.

Smyczek beschikt over een modern machinepark voor het SMT-proces (Surface Mount Technology) van elektronicacomponenten op de printplaten. Naast automatische optische inspectie vindt er ook röntgeninspectie van de printplaten plaats. “Beide bedrijven uit Verl kunnen bouwen op een jarenlange samenwerking,” verklaart Hans Beckhoff, directeur van Beckhoff Automation. “Door de integratie van Smyczek in de Beckhoff groep zullen nieuwe technologieën en producten sneller in de markt gezet kunnen worden.”


Roland Smyczek (links) en Michael Schlegel tonen een printplaat uit de fabriek van Smyczek (foto: Beckhoff)

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven