Ga naar hoofdinhoud

Beckhoff New Automation Technology Event

Industrial Automation Link en Beckhoff organiseren op vrijdag 14 oktober in het Cinemec in Ede het Beckhoff New Automation Technology Event. Het tweejaarlijks terugkerend evenement is gratis en specifiek voor Beckhoff klanten en andere geïnteresseerden. In een informele sfeer brengen de productmanagers van Beckhoff Duitsland u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de Industriële Automatisering.

De rode draad tijdens het Event zal dit jaar worden gevormd door het thema “25 jaar PC-based Control”. Beckhoff zal tijdens de bijeenkomst de laatste nieuwtjes laten zien op het gebied van EtherCAT, Safety applicaties, processorfamilies in Industriële PC’s, aandrijftechniek en de volledig open en object georiënteerde TwinCAT 3 besturingssoftware.

Daarnaast zullen de mensen van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) / team Techunited de bezoekers in de pauze een demonstratie geven met een EtherCAT voetbalrobot dat meegedaan heeft aan het WK robotvoetbal. Ook Amigo een zorgrobot en een gerobotiseerd tafelvoetbalspel zullen te zien zijn. Hieruit blijkt wel dat robotisering een steeds belangrijker rol gaat spelen binnen de moderne Industriële Automatisering. Vanuit dit oogpunt is het dan ook niet toevallig dat de TwinCAT besturingssoftware uitgebreide kinematische transformaties bevat om robotbesturingen mogelijk te maken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven