Ga naar hoofdinhoud

BBS vertegenwoordiger van Branderburger

Per 1 januari 2012 is BBS (Brake & Bearing Service) distributeur in Nederland van Brandenburger thermische isolatiematerialen. De samenwerkingsovereen-komst werd getekend op de Euromold Messe in Frankfurt. Brandenburger werkt samen met partners in 22 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Innovatie, kennis , kwaliteit en klantcontact zijn de basis van het succes van deze onderneming.

Het pakket van Brandenburger sluit aan bij de overige productlijnen van BBS. Daar waar vezelversterkte materialen bij BBS worden gebruikt als frictie- en glijcompo-nenten, worden de materialen van Brandenburger in een temperatuurgebied tussen 100 °C en 1100 °C ingezet. De producten worden onder andere toegepast in de rubber-, kunststoffen-, staal-, aluminium-, glas- en elektro- industrie.

BBS heeft kennis en ervaring op het gebied van thermische isolatie. Her draait hierbij om keuzes in een wereld van verschillende toepassingen, materialen en eisen. Vaak is het een keuze waarin de grenzen gezocht worden tussen de opti-male verhouding van isolatiewaarde (warmtegeleiding) en mechanische sterkte. Ervaring, expertise, een programma hoogwaardige materialen en hedendaags marketing beleid zijn de bindende factoren tussen beide partijen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven