Ga naar hoofdinhoud

Bachmann stapt in conditiebewaking

Het Oostenrijkse automatise-ringsbedrijf Bachmann Elec-tronic heeft µ-Sen GmbH in Rudolstadt (Thüringen) overgenomen. De transactie zorgt voor verdere groei in alle drie de hoofdbranches Renewable energie, Marine & Offshore en Machinebouw.

µ-Sen is een ontwikkelaar en leverancier van oplossings-gerichte systemen voor het vroegtijdig ontdekken van mogelijke fouten in aandrijfsystemen. Het samen-brengen van conditiebewakingssystemen en besturingen biedt meerwaarde voor de klanten.

De strategische uitbreidingen van het product- en service-assortiment is een stap vooruit in het bieden van complete oplossingen voor de klanten. Voor Bachmann betekent de uitbreiding dan ook een logisch vervolg van de in-gezette koers voor de komende jaren.

µ-Sen
Sinds de oprichting van µ-Sen, dertien jaar geleden, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van trillingsensoren. Sinds 2001 ontwik-kelt en levert het bedrijf complete CMS-oplossingen voor met name wind-energiecentrales.

Inmiddels worden meer dan duizend systemen bewaakt door het ‘µ-Sen vendor neutral measuring system’. Permanente online bewaking van cru-ciale functies zoals wieken is via een webportal mogelijk. Tevens kunnen complete trillingsrapporten worden opgesteld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven