Ga naar hoofdinhoud

ATS neemt Iers bedrijf over

ATS International heeft het Ierse OceanModus overgenomen, dat voortaan ATS Applied Tech System (ATS Ierland) zal heten. Door de investeringen van het moederbedrijf zal ATS Ierland haar locale en internationale klantenbestand vanuit het eiland gaan uitbreiden. Hierdoor worden twintig banen gecreëerd in de komende drie jaar. OceanModus had al klanten binnen industrieën voor medische apparatuur en farmacie, waaronder Boston Scientific, Merck Sharp & Dohme (MSD), Covidien, Amgen en Helsinn Birex Pharmaceuticals.

Desmond Savage en Thomas Wyczawski, medeoprichters van OceanModus, blijven aan als directeuren van het nieuwe bedrijf. ATS Ierland zal Manufacturing Execution Systems (MES) technologieën en oplossingen toepassen en heeft de intentie zich verder uit te breiden. Door nauwe samenwerking met het moederbedrijf wordt ook de verkoop naar het buitenland gestimuleerd.
 
ATS International, onafhankelijke solution provider voor producerende bedrijven, heeft al 25 jaar ervaring in het toepassen van IT oplossingen bij klanten als Carlsberg, FrieslandCampina, Toyota en Centecor. Met de oprichting van ATS Ierland, kunnen Ierse producenten profiteren van deze internationale ervaring met geavanceerde productietechnologieën.

Vacatures
Door de geplande klantenuitbreiding , is het bedrijf op zoek naar productie engineers die ervaring hebben met implementatiesoftware. In 2013 zullen vacatures worden aangeboden aan afgestudeerden, die zullen worden opgeleid voor specifieke softwareoplossingen. Ook zal er behoefte zijn aan kwaliteits- en automatiseringsengineers, software-ontwikkelaars, verkopers en bedrijfsadministrateurs. Het kantoor van ATS Ierland bevindt zich in Cork.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven