Ga naar hoofdinhoud

ATS jubileert en breidt uit

De groei voor zowel de tra-ditionele automatiserings-markt van ATS als die van de MES-markt is dit jaar voor beiden boven de 20%. Met deze bemoedigende feiten viert het bedrijf zijn 25-jarig bestaan als kennisbedrijf dat ‘best practices’ en technolo-gische trends deelt met klanten over de hele wereld. Als onderdeel van de mon-diale strategie om klanten over de hele wereld te kunnen onder-steunen bij de toepassingen van hun Manufacturing Execution Systemen (MES) heeft het bedrijf nieuwe kantoren geopend in Mexico, Singapore en Turkije.

ATS werd in 1986 opgericht in Nederland en is nog steeds privébezit. Een consistente strategie, aandacht voor ethiek en tevredenheid van haar klanten, gecombineerd met de zorg voor de ontwikkeling van de werkne-mers, resulteerden in een laag personeelverloop binnen het bedrijf.

Internationaal actief
Ook internationale ontwikkeling staat hoog op de agenda van het manage-ment. Na Mexico, Singapore en Turkije verwacht de onderneming nieuwe kantoren te openen in China, Brazilië en Italië. Door deze mondiale bena-dering kan ATS wedijveren met grote IT bedrijven op de MES markt. Door een standaard benadering toe te passen, blijven de kosten laag terwijl de kwaliteit van de productie wordt verhoogd, ook voor lokale ondernemingen.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de aankoop en renovatie van een gebouw in Tsjechië (foto) dat het belangrijke MES Centre of Excellence huisvest voor training en 24/7 support over de hele wereld. Dit tevens nieuwe ATS kantoorgebouw is gedeeltelijk gefinancierd met subsidies van de Europese Unie en werd feestelijk geopend door plaatselijke notabelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven