Ga naar hoofdinhoud

Atlas Copco 100 jaar op Nederlandse markt

Vandaag geven Ineke Dezentjé-Hamming Bluemink (voorzitter FME) en Bob van Wijnen (directeur Atlas Copco Nederland) officieel de aftrap voor de viering van honderd jaar Atlas Copco op de Nederlandse markt. Onder het thema ‘100 jaar innovatie’ worden in 2013 diverse activiteiten georganiseerd.

Tot die activiteiten behoren vier regiobijeenkomsten met steeds een nieuwsuitzending en workshops over een actueel thema. De eerste nieuwsuitzending staat in het teken van ‘Innovatie’. In de onlangs verschenen publicatie ‘De Staat van Nederland Innovatieland 2012’ blijkt dat sectoren die het meest intensief investeren in R&D het hardst groeien en bovengemiddeld bijdragen aan economische groei.

De volgende nieuwsuitzendingen staan gepland voor 26 maart (Energiebesparing), 22 mei (Duurzaam ondernemen) en 26 september Monitoring en Control)/ Op deze datum is er tevens een open dag in het hoofdkantoor van Atlas Copco Nederland in Zwijndrecht. De laatste nieuwsuitzending is op 14 november met als thema ‘CO2-reductie. ‘

De geplande activiteiten dit jaar zullen te volgen zijn via Twitter, Facebook en Linkedin.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven