Ga naar hoofdinhoud

AT Automation nu Movicon solution provider

Vires uit Apeldoorn heeft AT Automation in Nederweert het Movicon Solution Provider certificaat overhandigd. Laatstgenoemde mag zich nu officieel provider noemen van de Movicon Scada/HMI software van de Italiaanse leverancier Progea. Het bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen en het onderhouden van deze applicaties.

Vires heeft al jaren kennis van en ervaring met de Movicon software. Het huis biedt oplossingen in automatiseringsproducten en systemen voor industriële communicatie. Dat gaat vanaf de basis tot het ondersteunen van veel bustechnologieën en communicatieprotocollen.

Nieuwe generatie
Progea komt binnenkort met een nieuwe generatie van de Scada/HMI software, Movicon.Next. De nieuwe technologie is gebaseerd op .NET code die het 64-bit systeem exploiteert met een framework, doelbewust ontworpen om betrouwbaarheid, openheid en prestaties te garanderen.

Movicon.Next biedt een nieuw gebruikersinterface concept dat gebruik maakt van de nieuwste generatie DirectX grafische versnelling om de WPF/XAML vector grafische technologieën in 2D en 3D te benutten. Tevens biedt de nieuwe versie een cliënt oplossingen die apps voor WinRT en Windows Phone bevat. Ook integreert de software de nieuwe Web Client technologie die via het web toegang heeft tot servers die gebruik maken van Silverlight of HTML technologie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven