Ga naar hoofdinhoud

APH Techniek breidt uit door overname

Technische handelsonderneming APH Techniek BV uit Wateringen heeft van Baayens en de Boer uit Monster de fittingen divisie overgenomen. Met deze overname versterkt APH Techniek haar assortiment met een uitgebreide groep gesmede hoge- en lagedruk fittingen met NPT en BSP draad. Alle activiteiten en voorraden van Baayens en de Boer zullen worden geïntegreerd in APH Techniek.

Het assortiment met een uitgebreide groep gesmede hoge- en lagedruk fittingen met NPT en BSP draad, bestaat uit gesmede fittingen in koolstofstaal ASTM A105N en roestvast staal en malleabele fittingen volgens DIN met BSP draad en ASTM met NPT draad. Bestellingen kunnen merendeels direct uit voorraad worden geleverd.

APH Techniek is een technische handelsonderneming met als hoofdgroepen hydrauliek, pneumatiek, slangen en koppelingen. Er wordt gewerkt met A-merken zoals bijvoorbeeld Parker Hannifin en Kroon Oil. APH Techniek heeft in Wateringen een volledig ingerichte ParkerStore en is distributeur van Parker voor Fluidconnectors, Hydrauliek, Pneumatiek en Filtratie.

Naast de handelsactiviteiten heeft APH Techniek een eigen productie van hydrauliek manifold blokken, hydraulische cilinders en hydraulische aggregaten. Ook verzorgt APH Techniek engineering en nieuwbouw alsmede onderhoud en revisie aan hydraulische systemen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven