Ga naar hoofdinhoud

Aparte softwaredivisie APC voor datacenters

Software wordt steeds belangrijker voor datacenters. Zonder goed geïntegreerde programmatuur kunnen managers onvol-doende controle uitoefenen over het energieverbruik en de operationele middelen. Daarom heeft APC (onderdeel van Schneider Electric) een nieuwe divisie opgezet die zich richt op het ontwikkelen en verbeteren van beheersoftware voor de fysieke infrastructuur. Behalve het ont-wikkelen van software neemt de nieuwe Data Center Software divisie ook verkoop, dienstverlening en het partnerprogramma onder zijn hoede.

De nieuwe divisie zal de Ecostruxure architectuur van Schneider Electric verder uitbouwen en projecten op het gebied van energiebeheer ondersteunen. Een essentieel element van Ecostruxure is de InfraStruxure beheersoftware van APC. Beheerders krijgen met deze software een com-pleet beeld van de gehele infrastructuur, inclusief alle kosten die daarbij komen kijken. Hiermee kunnen ze zuiniger omgaan met energie en ope-rationele efficiëntie door te voeren voor alle facetten van het datacenter.

De software biedt ondersteuning bij zowel korte- als langetermijnplanning, het modelleren van mogelijke scenario’s en het opstellen van het budget. InfraStruxure is leveranciersonafhankelijk en integreert met vrijwel alle belangrijke ICT-systemen, zoals energiebeheer, gebouwbeheer en bedrijfsmanagement. De benodigde gegevens worden getoond in een uitgebreid en gebruiksvriendelijk controlepaneel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven