Ga naar hoofdinhoud

ANTS Technology & Consulting verhuisd

ANTS Technology & Con-sulting was in Swalmen letterlijk uit haar jasje gegroeid. Het bedrijf vond in Beesel (tussen Venlo en Roermond) een modern pand dat aan de verwachtingen, milieuwensen en ambities voldeed. Het nieuwe be-zoekadres is Cruysbergstraat 9, 5954 BJ Beesel.

ANTS is gespecialiseerd in pers-luchtoptimalisatie en is in meer dan twaalf landen actief. Het bedrijf werkt zowel voor grote multinationals als bij regionale MKB bedrijven en weet daar leuke besparingen te realiseren. Dat is goed nieuws voor ondernemers en voor het milieu. Vanaf 2011 is ruim 40.000 ton aan CO2 uitstoot voorkomen, ofwel de jaarlijkse uitstoot van 10.000 gezinnen.

Persluchtoptimalisatie zet meer zoden aan de dijk dan een setje spaar-lampen aanschaffen. Op de website staat ‘zwart op wit’ de ANTS-Garantie. Wanneer de onderzoekskosten hoger zijn dan het besparingspotentieel, betaalt de opdrachtgever niets.

Het nieuwe bezoekadres is Cruysbergstraat 9, 5954 BJ Beesel. Het post-adres is ongewijzigd: Postbus 9058, AB Swalmen . Het nieuwe telefoon- en faxnummer zijn respectievelijk (077) 7676276 en (077) 7676286. Het emailadres is info@ants-tech.nl.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven