Ga naar hoofdinhoud

Almeco distributeur FPZ blowers

Almeco Nederland wordt de nieuwe distributeur van FPZ blowers in Nederland. De ventilator- en blowerspecialist distribueert al veertien jaar de FPZ-producten in buurland België en beschikt dus over een grote expertise op het gebied van deze Italiaanse zijkanaalblowers.

FPZ zijkanaalblowers worden gebruikt voor het transporteren van lucht en gassen voor toepassingen onder druk of voor vacuumtoepassingen. Deze onderhoudsvriendelijke machines zijn compact en hebben een laag geluidsniveau. Allerhande accessoires zijn beschikbaar zodat volledig kan ingespeeld worden op de gestelde eisen.

“Almeco heeft in de afgelopen jaren al bewezen dat het over ruim voldoende kennis en een uitstekende service beschikt om de FPZ-producten te vertegenwoordigen op zowel de Belgische als de Nederlandse markt. Het feit dat Almeco over een Nederlandse vestiging beschikt en hier al aanwezig is, is een groot voordeel, zowel voor ons als voor onze klanten” zegt Franca Bellocchio, Export Sales Manager van FPZ.

Breed mogelijk gamma
Volgens Johan Wyckaert, Business-Unit-Leader bij Almeco, zijn de FPZ blowers een logische aanvulling op het programma industriële ventilatoren en blowers. “Wij proberen een zo breed mogelijk gamma aan te bieden, van kleine axiale of centrifugale ventilatoren voor standaardtoepassingen tot grote custom-made ventilatoren. Ook wat blowers betreft willen we een zo compleet mogelijk aanbod ontwikkelen. We haalden reeds goede resultaten met deze blowers in België en deze willen we voortzetten in Nederland”.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven