Ga naar hoofdinhoud

Alliantie tussen Lasaulec en Bearing Aandrijftechniek

Lasaulec is een strategische alliantie aangegaan met Bearing Aandrijftechniek in de gezamenlijke besloten vennootschap Lasaulec Aandrijftechniek. Deze samenwerking past in de strategie van eerstgenoemde om door het toevoegen van specialisatie de markt beter te bedienen. Lasaulec wil door deze stap uitgroeien tot de belangrijkste leverancier van MRO-artikelen in de business-to-business markt. De redactie wenst het bedrijf daarbij succes.

Door de klanten gemak te bieden, met bijvoorbeeld het inzetten van concepten als two-binsystemen, scanoplossingen, magazijnovername en voorraadbeheer, wil Lasaulec de doelstelling op niet al te lange termijn bereiken. Behalve door middel van groei in nieuwe markten wil het bedrijf haar positie onder andere versterken door specialisatie. Met de oprichting van Lasaulec Aandrijftechniek heeft Lasaulec specialistische kennis verworven op het gebied van aandrijftechniek.

Lasaulec had altijd al aandrijftechniek in haar assortiment, maar het bedrijf merkte dat zijn klanten meer en meer behoefte hadden aan kennis/kunde en een ruimer aanbod op dit gebied. Bearing Aandrijftechniek, een groothandel te Nijehaske gespecialiseerd in het verkopen en leveren van lagers en aandrijfsystemen, beschikt over deze specialistische kennis.

Het assortiment van Lasaulec Aandrijftechniek bestaat onder andere uit lagers, lagerblokken, afdichtingen, kettingen, V- en tandriemen, askoppelingen, elektromotoren- & motorreductoren, regelaars en lineair techniek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven