Ga naar hoofdinhoud

Alle truckmerken aanwezig op BedrijfsautoRAI

Vorige week schreef het laatste nog ontbrekende merk zich definitief in zodat DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april allen hun nieuwste modellen in Amsterdam RAI laten zien. BedrijfsautoRAI is hét nationale platform voor duurzaam wegtransport en wordt op zaterdag 21 april traditioneel afgesloten met de Chauffeursdag.

De enthousiaste deelname bewijst het vertrouwen in het nieuwe beursprofiel en standconcept. BedrijfsautoRAI 2012 richt zich vijf dagen primair op de nationale markt. Bezoekers vinden in het Europacomplex van Amsterdam RAI specifieke informatie over duurzaam wegtransport, inclusief alle innovatieve en nieuwe producten en diensten. De beursvloer wordt ingedeeld in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen & Accessoires.

Buitenpark
In navolging van AutoRAI 2011 krijgt ook BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid Buitenpark.
Bij het onderdeel Innovatief Rijden kunnen bezoekers een mix van elektrische, hybride en andere duurzame voertuigen zelf uitproberen. De afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging toont er de laatste hightech producten en duurzame innovaties uit de branche.
 
De overkoepelende chauffeursorganisatie O.S.C. organiseert diverse behendigheidsonderdelen waarbij chauffeurs tot het uiterste getest worden. Het Buitenpark, dat voor alle beursbezoekers gratis toegankelijk is, is een belangrijke toevoeging voor zowel deelnemers als bezoekers.

Programma voor chauffeurs
Op zaterdag 21 april staat de chauffeur centraal tijdens de BedrijfsautoRAI Chauffeursdag, die mede mogelijk wordt gemaakt door TVM verzekeringen. Amsterdam RAI biedt in samenwerking met O.S.C. en de deelnemers een spetterend programma. Optredens en demonstraties zorgen voor vermaak voor jong en oud, kinderen tot 14 jaar hebben de gehele beursperiode gratis toegang.

BedrijfsautoRAI Congres
Naast het productnieuws brengt BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid programma van presentaties en award-uitreikingen. Belangrijk onderdeel op de agenda is het BedrijfsautoRAI Congres op donderdag 19 april. Welke duurzame innovaties zijn momenteel beschikbaar voor de ondernemer in het wegtransport en wat kan de ondernemer verwachten op de lange termijn?
 
Iedereen uit de branche is van harte welkom op het BedrijfsautoRAI Congres om de weg van nu tot 2035 uit te stippelen. Kwalitatieve partners in het congres zijn: TLN, EVO, BOVAG Truckdealers, Stichting Natuur & Milieu, IvDM, PEM, Havenbedrijf Rotterdam, TNO, Ministerie van Infrastructuur & Milieu en RAI Vereniging.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven