Ga naar hoofdinhoud

All-in Liften treedt toe tot Orona Groep

Na een langdurige commerciële en professionele relatie hebben Orona, een toonaangevende Spaanse liftfabrikant en -servicebedrijf, en All-in Liften uit Alphen aan den Rijn, besloten om hun krachten te bundelen en hun posities te versterken.

Met voortdurende innovaties is de Nederlandse producent van liftinstallaties uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de branche. De snelle ontwikkelingen in het vakgebied eisen continu aanpassingen in technologische kennis. Daarnaast vragen de diverse markten om steeds geavanceerder producten. Om die reden heeft All-in Liften besloten om deel uit te maken van Orona, waarbij het individuele talent samengaat met de kracht van de groep.

Orona verwerft 100 % van de aandelen van All-in Liften. Het bedrijf gaat verder vanuit dezelfde vestigingsplaats en met dezelfde directie en medewerkers. Hierdoor kan de onderneming de nabijheid en de uitmuntendheid van de klantenservice blijven garanderen, en tegelijkertijd een veel breder pakket aanbieden, aangevuld met de kennis van Orona en een hoogwaardige specialistische R&D afdeling.

Marktleider in Spanje
Orona is een toonaangevende liftfabrikant en marktleider in Spanje, met een groeiende aanwezigheid in Europa. Het is een belangrijke leverancier in bijna 100 landen wereldwijd en telt 4.000 medewerkers. De omzet bedraagt 550 miljoen euro per jaar. Van elke twintig nieuw geïnstalleerde liften in de wereld is er één van Orona en wereldwijd zijn er ruim 200.000 liften voorzien van Orona-technologie. Het Spaans bedrijf is één van de voorlopers op het gebied van ‘groene’ liften en is wereldwijd de eerste onderneming in de sector die gecertificeerd is in Eco-design.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven