Ga naar hoofdinhoud

Al ruime interesse voor Mocon 2013

De volgende editie van Mocon, de vakbeurs voor motion control, drives en industriële automatisering, wordt volgend jaar gehouden op woensdag 17 en donder-dag 18 april 2013. Dat is dus de week na de Hannover Messe. Net als bij de voor-gaande edities zullen de Brabanthallen in ’s-Herto-genbosch weer het decor zijn van twee dagen innovatie in de sector.

Energiebesparing, kostenreductie, procesefficiëntie en Europese norme-ringen zijn thema’s die de revue zullen passeren tijdens de vakbeurs. Kennisdeling en netwerken zal niet alleen gebeuren op de stands van de exposanten, maar ook tijdens interactieve workshops, testlocaties en demonstaties waarbij het zelf ervaren centraal staat.

Veel bekende en onbekende merken zullen volgend voorjaar de beursvloer vullen. Nog vóór de Industriële Week losbarst hebben tientallen bedrijven hun deelname bevestigd. Volgens organisator EasyFairs hebben onder meer Balluff, Control Techniques, Danfoss, EMG-Meerakker, Hiflex Auto-matiseringstechniek, Lapp Benelux, SEW-Eurodrive, Technische Unie en Wago Nederland hun deelname bevestigd.

De bezoekers van Mocon zijn specialisten die de beurs op uitnodiging bezoeken. Tot de bezoekers rekent EasyFairs onder meer systeem engi-neers, machinebouwers, constructeurs, werktuigbouwkundigen, plant managers, productiemanagers, R&D managers, technisch managers, onderhoudsmanagers en kwaliteitsmanagers.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven