Ga naar hoofdinhoud

Afstudeerder HAN winnaar AT iPad

Tijdens de Industriële Week hield deze website van het vakblad Aandrijftechniek een beursactie. Wie zich abonneerde op onze gratis nieuwsbrief en een aantal gratis proefexemplaren van Aandrijftechniek wilde ontvangen, maakte kans op een Apple iPad. Uit de aanmeldingen haalde onze lieftallige marketing mede-werkster Imke Hammerman een winnaar te voorschijn: Rajko Pavic, afstudeerder aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Pavic is niet de jonge student die ik in Arnhem verwachtte aan te treffen. Hij werd geboren in 1957 en studeerde in Kroatië werktuigbouwkunde. Tien jaar geleden verhuisde hij naar Nederland en werkte hij onder meer als onder-zoeksmedewerker aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij volgt nog een aantal vakcolleges aan de Master-opleiding Control Systems Engi-neering. Ook is hij begonnen aan zijn Master-opdracht met als titel Automated Control of Telescope and Dome.

De winnaar was uiteraard blij met prijs. Hij reist enkele keren per week per trein van zijn woonplaats Houten naar Arnhem. “Dan is een iPad toch handiger dan een laptop”, zegt hij lachend.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven