Ga naar hoofdinhoud

Afsluiting eerste ‘Dare to have a Dream’

Op 28 november houdt Dutch Dream Foundation haar jaar-lijkse Live Event in het hoofd-kantoor van Siemens in Den Haag. Tijdens dit evenement vindt de afsluiting plaats van het eerste Dare to Have a Dream project waaraan elf jonge Turks-Nederlandse ondernemers en elf Nederlandse topmanagers deelnamen. Tevens wordt de aftrap verricht voor het nieuwe programma waarin 21 jonge ondernemers een jaar lang intensief gecoacht worden door 21 topmannen en CEO`s uit het bedrijfs-leven.

Veel ondernemers belanden na het opzetten van een eigen bedrijf in een fase waarin ze een extra duw en inspiratie kunnen gebruiken om door te groeien. Voor hen zijn de CEO`s en directeuren van topondernemingen een rolmodel, maar tussen beide werelden ligt gevoelsmatig een grote kloof.

Het project Dare to have a Dream overbrugt deze kloof door veelbelovende jonge ondernemers en CEO`s en directeuren van topondernemingen samen te brengen. De elf ondernemers zijn een jaar lang één op één gecoacht door een topmanager, CEO of directeur. De jonge ondernemers doen op deze manier alleen inspiratie, kennis en waardevolle contacten op. Ook worden ze actief door hun coach geadviseerd en begeleid in het oplossen van problemen waar ze tegenaan lopen. Coaches waren onder meer Thomas Pehrson (Festo), Ab van der Touw (Sie-mens) en Aart van ’t Land (Lely Industries)

Dutch Dream Foundation
Dutch Dream Foundation werd in 2006 opgericht naar aanleiding van Atilla’s Dutch Dream, het boek dat Atilla Aytekin schreef. Aytekin, een Turks-Nederlandse ondernemer en CEO van Triodor Software International, beschrijft in deze auto-biografie hoe het is om als bi-culturele entrepreneur tegen de stroom in te moeten zwemmen. Hij richtte Dutch Dream Foundation op om het Nederlandse onderne-mersklimaat te ondersteunen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven