Ga naar hoofdinhoud

Actemium Automation Award 2009

Op 15 oktober 2009 gaan HBO-studenten met elkaar de strijd aan tijdens de tweede editie van de Actemium Automation Award. In teams zullen ze op het bedrijf in Veghel negen engineeringsopdrachten uitvoeren. Het team met de beste resultaten gaat met 2.000 euro naar huis.

De Actemium Automation Award is een initiatief van Actemium en richt zich op jonge, technische talenten. Het initiatief past in het streven van de onderneming om de kwaliteit van het praktijkonderwijs te bevorderen. De wedstrijd wordt gehouden in het Edulab in Veghel en is bedoeld voor derde- en vierdejaarsstudenten engineering.

De opdrachten die zij voor hun kiezen krijgen, zijn samengesteld door gerenommeerd industriële automatiseringsbedrijven, allemaal partners van Edulab. Bij de organisatie zijn ook de ‘Vrienden van het EduLab’ en oud-studenten betrokken. Een vakkundige jury beoordeelt de oplossingen. Actemium heeft studenten engineering van alle hogescholen in Nederland uitgenodigd om mee te doen. Maximaal negen teams zullen meedingen naar de prijs én de eer. Titelverdediger is de opleiding Mechatronica van Avans Hogeschool in Breda.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven