Ga naar hoofdinhoud

A.P. van den Berg wint award FME

A.P. van. den Berg heeft tijdens het jaarlijkse netwerkevent FME Conecta in het Rabobank Auditorium in Utrecht de FME International Business Award 2013 gewonnen. A.P. van. den Berg werd door het publiek gekozen als het meest succesvolle internationaal actieve technologisch bedrijf. De winnaar van de award in 2012 – Piet Mosterd, algemeen directeur AWL-Techniek – overhandigde de prijs aan Mark Woollard, commercieel directeur.

De FME International Business Award is dit jaar een 3D-print, gerealiseerd door TNO. Met deze award onderstreept FME het exportbelang van de Nederlandse industrie en FME wil met deze onderscheiding bedrijven inspireren tot internationaal succes. “A.P. van den Berg is zonder twijfel zo’n inspirerend bedrijf en verdient deze pluim. En laten we niet vergeten: export is de reddingsboei van de Nederlandse economie; de technologische industrie is exportkampioen. Er is alle reden beretrots te zijn op onze Dutch technology”, aldus FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming.

Over de winnaar
A.P. van den Berg is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geavanceerde instrumenten en systemen voor onshore, near shore en offshore bodemonderzoek, vooral gebaseerd op sondeertechnologie. Het bedrijf haalt zo’n 85 procent van haar omzet uit het buitenland, bij klanten die op alle continenten en in alle wereldzeeën actief zijn. Het bedrijf heeft zijn vooraanstaande positie te danken aan de innovatieve kracht en hoogwaardige kwaliteit van de toepassingen.

De andere genomineerde bedrijven waren KSE Process Technology b.v. en Tss4U. KSE Process Technology b.v. produceert doseer- en weegmachines en ontwikkelt automatisering voor de wereldwijde diervoederindustrie. Tss4U ontwikkelt en levert autonome zonne-energiesystemen aan de olie- en gasindustrie en telecomoperators voor afgelegen plaatsen waar betrouwbaarheid een ‘must’ is.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven