Ga naar hoofdinhoud

8% meer bezoekers SPS/IPC/Drives

De automatiseringsindustrie heeft zich, de afgelopen dagen op de SPS/IPC/Drives in Neurenberg, van haar sterkste kant laten zien. In lijn met het recordaantal van 1429 exposanten trok het evenement, met een aantal van meer dan 56.000, ook veel meer bezoekers dan vorig jaar. Volgens beursorganisator Mesago heeft SPS/IPC/Drives hiermee een duidelijk positief teken afgegeven voor de toekomst.

De belangrijke internationale vakbeurs en congres voor de elektrische automatiseringstechniek vond plaats van 22 tot en met 24 november in Neurenberg. Officieel vulden 56.321 geïnteresseerden de twaalf hallen om informatie over de nieuwste producten en oplossingen in automatiseringstechniek te verzamelen. 

De conferentie die parallel plaats vond aan de tentoonstelling was, met 349 deelnemers ten opzichte van 302 vorig jaar, tevens populairder. Drie dagen lang bood de conferentie een platform voor intensieve discussies tussen onderzoekers, productontwikkelaars en gebruikers. De mogelijkheden voor gebruikers om informatie en kennis uit te wisselen vormden de kern van de onlangs geïntroduceerde gebruikersessies. 

Volgend jaar zal de beurs plaats vingen op 27 tot en met 29 november. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven