Ga naar hoofdinhoud

500 kW hydrauliek te huur

HydrauRent, onderdeel van Hydrauvision, heeft de verhuurvloot uitgebreid met hydraulisch aggregaten van 500 kW. De HydrauPack500 is een autonome eenheid die in containerformaat wordt afgeleverd. Tot op heden vormden aggregaten van 200 kW (samen te bouwen tot 800 kW in een 20 ft containerformaat ) de grootste powerpacks.

De flow van het 500 kW aggregaat bedraagt maximaal 825 dm3/min, de maximale werkdruk 350 bar. Zowel de dieseltank als de hydrauliektank heeft een inhoud van 1500 dm3. Om een snelle en eenvoudige handling te waarborgen, heeft de HydrauPack500 behalve twist-locks (standaard op een container) hijsogen en lepelgoten voor heftrucks. Indien gewenst kan de unit ter plaatse gekoppeld worden aan de verbruiker(s). De benodigde slangen koppelingen kunnen eveneens worden verzorgd.

Behalve aggregaten omvat het HydrauRent-programma ook filtratieunits voor het reinigen van hydraulische olie en een ontwaterings- en ontgassingsinstallatie. Deze laatste kan – met het oog op het toepassingsgebied – ook in ATEX-uitvoering worden gehuurd, waardoor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen mogelijk is. Tevens kan het bedrijf een spoelunit voor het reinigen van hydraulische systemen leveren en handpompen en vijzels in verschillende afmetingen met bijbehorende snelkoppelingen en verdeelstukken. Tenslotte zijn ook hydraulische lieren (standaard hydraulische lieren, CT-lieren en hijslieren ) leverbaar.
 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven