Ga naar hoofdinhoud

200.000ste Zuidberg fronthefsysteem

Zuidberg Frontline Systems, wereldwijd marktleider in fronthef- en aftakassystemen, heeft sinds haar oprichting in 1982 haar 200.000ste fronthefsysteem verkocht. Op 4 mei jongstleden werd ter gelegenheid van deze bijzondere mijlpaal de 200.000ste fronthef in Duitsland overhandigd.

Markus Bauregger, verkoopleider Duitsland/Oostenrijk, en zijn collega Thomas Münster, Account Manager Noord-Duitsland, overhandigden namens Zuidberg Frontline Systems de 200.000ste fronthef aan de heren Oluf Clausen en Sönke Momsen van Peter Clausen Landtechnik GmbH in Ost-Bordelum. De 32kN-fronthef zal worden gemonteerd op een John Deere 6330 tractor. Naast de unieke zilveren hefarmen ontving de heer Clausen namens de John Deere en Zuidberg dealer tijdens deze feestelijke gebeurtenis een cheque ter waarde van een Zuidberg fronthef.

Door de vele voordelen zoals een grotere flexibiliteit van de tractor, een verhoogde efficiency, besparing op brandstof- en arbeidskosten en een betere ballastering mogelijkheid van de tractor, hebben veel agrariërs doen besluiten een Zuidberg fronthefsysteem aan te schaffen. Omwille van deze redenen, alsmede verbeterde verkoop- en service inspanningen, hebben er toe geleid dat Zuidberg het aantal verkochte fronthefsystemen in de laatste 10 jaren ruimschoots heeft kunnen verdubbelen.

Nieuwbouw Zuidberg StaalService
De Zuidberg bedrijven zijn volop in beweging. Naast de succesvolle lancering van Zuidberg Tracks wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van de nieuwbouw van Zuidberg StaalService. Vanaf juli 2013 zullen er laser-, plasma- en autogeen snijactiviteiten intrek nemen in een nieuw pand van 10.000 m² in Ens. Zuidberg StaalService is gespecialiseerd in de productie, assemblage en co-engineering van metalen constructies. Naast het snijden van staal, wordt de klant tevens de mogelijkheid geboden om de onderdelen door middel van hoogwaardige productiemiddelen te lassen, zetten, coaten, draaien en frezen. Zuidberg StaalService is hiermee een volwaardige, one-stop-shopping partner met een ruime mate van toegevoegde waarde voor haar klanten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven