Algemeen
WoTS2018 Aandrjiftechniek
Industrial Processing wordt nu volledig geïntegreerd als vijfde wereld in de World of Technology & Science (foto: Aandrijftechniek)

FHI, Machevo & Bulk en FEDA organiseren tweejaarlijks de vakbeurs de World of Technology & Science (WoTS). Door de Covid-19 omstandigheden is WoTS verschoven naar eind september 2022. Om weer met volle kracht waarde te bieden aan bezoekers is de integratie van vakgebieden verder versterkt. Jaarbeurs en FHI hebben een akkoord bereikt om de titel Industrial Processing volledig te integreren als vijfde wereld in de World of Technology & Science.

Het akkoord tussen Jaarbeurs en FHI is onderdeel van de afspraken, om in de komende vier jaar de beurzen Electronics & Applications (E&A) en de World of Technology & Science in Utrecht te organiseren.

WoTS 2022

World of Technology & Science in 2022 is een samenwerking tussen FEDA, Machevo & Bulk en FHI. Deze vakbeurs kent vijf werelden: World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics, World of Industrial Processing en World of Automation. De beursvloer verdeelt zich over deze specifieke werelden, maar de bezoekers ervaren het geheel als één vakbeurs.

De bezoeker staat centraal

Iedere wereld profileert zich op een unieke wijze richting de eigen doelgroepen, met daarbij de nadruk op sterke content en goede kennisoverdracht. Het aanbod op de beursvloer en de inhoud van de projecten of seminars sluiten nauw aan op de doelgroepen. De geïntegreerde aanpak van WoTS komt de bezoekers ten goede. Immers, het oude adagium blijft heersend: de bezoeker staat centraal.

E&A 2021

Het E&A-concept met standaard stands is geschikt, om de producten, diensten en waarden van bedrijven in de industriële elektronica op een efficiënte en flexibele manier tastbaarder te maken voor de beursbezoeker.

Als de omstandigheden rond Covid-19 het toelaten, biedt deze vakbeurs de kans en het moment voor bezoekers en exposanten om samenwerkingen aan te gaan die oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen.

Flexibele aanpak

De aanpak van de E&A editie van dit jaar past zich aan op de actuele situatie rondom de coronapandemie. Dat biedt exposanten zekerheid en geeft ruimte om snel te schakelen naar online middelen voor kennisoverdracht.

Deze flexibele werkwijze pakken de andere branches van FHI ook op om het contact met klanten blijvend te versterken. Zo kunnen leden en exposanten van de branche Laboratorium Technologie deelnemen aan de nieuwe beurs LabNL. Inschrijving van deze beurzen is vanaf deze week geopend.

 • Yaskawa Weber Hospital Systems

  Ziekenhuisbedden reinigen met industriële robots

  Met de robots kan er zo dicht mogelijk bij alle onderdelen van het bed met hete stoom gewerkt worden (foto's: Yaskawa) Weber Hospital Systems, onderdeel van Weber Machinebouw, heeft een systeem ontwikkeld om ziekenhuisbedden automatisch te reinigen met behulp van robots. In 2014 heeft Weber… Lees verder →

 • Lasal update tool sigmatek

  Software comfortabel bijwerken met Lasal Update Tool

  Programmawijzigingen die van invloed zijn op volgorde, visualisatie en besturing samengevoegd in een comfortabele interface met behulp van de Update Tool in de LASAL software van SigmaTek Met de nieuwe ‘Update Tool’ in de All-In-One Engineering Software Tool LASAL van Sigmatek zijn programmawijzigingen door te… Lees verder →

 • SMC EX600 IO link

  Nieuwe IO-Link mastermodule van SMC optimaliseert productieprocessen

  SMC levert voor de EX600-serie een IO-Link mastermodule die flexibel aansluit op productienetwerken Communicatie tussen de PLC en het sensor-/actuatorniveau is essentieel in geautomatiseerde processen en Industrie 4.0-toepassingen. SMC biedt een passende oplossing voor het aansluiten van componenten, zoals ventielen, op een bestaand productienetwerk: de… Lees verder →

 • schunk colab

  Nieuwe technologieën staan centraal in CoLab van Schunk (video)

  In het CoLab applicatiecentrum zijn twaalf industriële robots en cobots beschikbaar voor het vinden van specifieke automatiseringsoplossingen (foto's: Schunk) In het CoLab, het nieuwe applicatiecentrum op de Schunk-locatie in Brackenheim-Hausen (Duitsland), kunnen klanten hun automatiserings-oplossingen nu realistisch testen op een oppervlakte van 800 vierkante meter… Lees verder →

 • Fraunhofer IFF robot lopende band

  Fraunhofer IFF ‘automatiseert’ de lopende band medewerker (video)

  Dankzij nieuwe technologieën kunnen mobiele robots taken uitvoeren aan de lopende band, en zelf meelopen (foto's: Fraunhofer IFF) Robotica-experts van het Fraunhofer IFF hebben samen met partners uit de industrie en de wetenschap een nieuwe technologie ontwikkeld waarmee intelligente mobiele assistent-robots assemblagetaken kunnen uitvoeren, zelfs… Lees verder →

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven