Algemeen
WoTS2018 Aandrjiftechniek
Industrial Processing wordt nu volledig geïntegreerd als vijfde wereld in de World of Technology & Science (foto: Aandrijftechniek)

FHI, Machevo & Bulk en FEDA organiseren tweejaarlijks de vakbeurs de World of Technology & Science (WoTS). Door de Covid-19 omstandigheden is WoTS verschoven naar eind september 2022. Om weer met volle kracht waarde te bieden aan bezoekers is de integratie van vakgebieden verder versterkt. Jaarbeurs en FHI hebben een akkoord bereikt om de titel Industrial Processing volledig te integreren als vijfde wereld in de World of Technology & Science.

Het akkoord tussen Jaarbeurs en FHI is onderdeel van de afspraken, om in de komende vier jaar de beurzen Electronics & Applications (E&A) en de World of Technology & Science in Utrecht te organiseren.

WoTS 2022

World of Technology & Science in 2022 is een samenwerking tussen FEDA, Machevo & Bulk en FHI. Deze vakbeurs kent vijf werelden: World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics, World of Industrial Processing en World of Automation. De beursvloer verdeelt zich over deze specifieke werelden, maar de bezoekers ervaren het geheel als één vakbeurs.

De bezoeker staat centraal

Iedere wereld profileert zich op een unieke wijze richting de eigen doelgroepen, met daarbij de nadruk op sterke content en goede kennisoverdracht. Het aanbod op de beursvloer en de inhoud van de projecten of seminars sluiten nauw aan op de doelgroepen. De geïntegreerde aanpak van WoTS komt de bezoekers ten goede. Immers, het oude adagium blijft heersend: de bezoeker staat centraal.

E&A 2021

Het E&A-concept met standaard stands is geschikt, om de producten, diensten en waarden van bedrijven in de industriële elektronica op een efficiënte en flexibele manier tastbaarder te maken voor de beursbezoeker.

Als de omstandigheden rond Covid-19 het toelaten, biedt deze vakbeurs de kans en het moment voor bezoekers en exposanten om samenwerkingen aan te gaan die oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen.

Flexibele aanpak

De aanpak van de E&A editie van dit jaar past zich aan op de actuele situatie rondom de coronapandemie. Dat biedt exposanten zekerheid en geeft ruimte om snel te schakelen naar online middelen voor kennisoverdracht.

Deze flexibele werkwijze pakken de andere branches van FHI ook op om het contact met klanten blijvend te versterken. Zo kunnen leden en exposanten van de branche Laboratorium Technologie deelnemen aan de nieuwe beurs LabNL. Inschrijving van deze beurzen is vanaf deze week geopend.

  • Hannover Messe 2020

    Hannover Messe 2022 wordt verplaatst

    Hannover Messe 2022 vindt plaats van 30 mei t/m 2 juni. Op de afbeelding een impressie van een eerdere editie van de Hannover Messe. (foto: Paul Quaedvlieg) Hannover Messe 2022 wordt verplaatst. Vanwege de huidige situatie rond Covid, organiseert Deutsche Messe van 30 mei tot… Lees verder →

  • Hyundai HX 260 AL

    GMB zet door UMS aangepaste elektrische Hyundai in (+video)

    De elektrische Hyundai HX 260 AL graafmachine van GMB in actie (foto's: UMS) Sinds enige tijd zet GMB een elektrische Hyundai HX 260 AL graafmachine in. Familiebedrijf GMB staat voor expertise en duurzame oplossingen op het gebied van waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw &… Lees verder →

  • Bauma 2022

    Optimisme in München; Bauma 2022 bijna volgeboekt

    Bauma 2022 vindt van 24 t/m 30 oktober plaats in München. (Foto: Bauma) Het duurt nog meer dan 10 maanden vooraleer Bauma 2022 van 24 tot 30 oktober zijn deuren opent in München. ’s Werelds grootste vakbeurs voor bouwmachines, bouwmateriaalmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en bouwmachines verwacht… Lees verder →

  • Rollon ontwikkelt all-in-one pakket voor cobots

    Rollon biedt nu een all-in-one pakket aan voor cobots. (Foto: Rollon) Rollon heeft zijn expertise op het gebied van universele robots uitgebreid en biedt nu een all-in-one pakket voor cobots. Het pakket heeft onder meer UR+-gecertificeerde lineaire assen, die individueel configureerbaar en eenvoudig te bedienen… Lees verder →

  • Siemens Gamesa

    Serieproductie van 11 MW windturbines gestart in Cuxhaven

    De eerste geassembleerde turbine zal worden geïnstalleerd in het offshore windpark Hollandse Kust Zuid (foto: Siemens Gamesa) Op 14 januari 2022 verliet de eerste in serie gefabriceerde SG 11.0-200 DD gondel de Siemens Gamesa fabriekshal in Cuxhaven. De fabriek is sinds de zomer maandenlang omgebouwd… Lees verder →

  • Audi en RWE slaan energie op in second life EV-accu’s

    Audi en RWE slaan energie op in second life EV-accu’s

    Audi en RWE slaan energie op in second life EV-accu’s (Foto: Audi) Energiemaatschappij RWE heeft recent een opslagfaciliteit geopend. Deze is gebaseerd op gebruikte hoogspanningsaccu’s (EV-accu’s) van elektrische Audi’s. De installatie staat op het terrein van de waterkrachtcentrale van RWE aan een stuwmeer bij Herdecke… Lees verder →

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven