Algemeen
Op 16 mei staat de Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2017 in Nijkerk in het teken van de nieuwste softwaretrends en ontwikkelingen op het gebied van productie- en procesautomatisering. (foto: Wonderware)

Op 16 mei staat de Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2017 in Nijkerk in het teken van de nieuwste softwaretrends en ontwikkelingen op het gebied van productie- en procesautomatisering.

In de vorm van plenaire presentaties en live demonstraties worden door Wonderware Benelux en eindgebruikers nieuwe releases getoond. Onder andere Suiker Unie en Lightweight Containers vertellen hoe zij met geavanceerde analysetechnieken en traceerbaarheid de productieprocessen optimaliseren en volledig inzichtelijk maken.

Wonderware softwareplatform
Wonderware Benelux presenteert tijdens het jaarlijkse kennisevenement nieuwe ontwikkelingen binnen hun objectgeoriënteerde en schaalbare softwareplatform voor industriële automatisering. 2017 is het jaar waarin deze oplossing een ongekende ontwikkeling doormaakt. De nieuwe Operations Management Interface (OMI) brengt standaard SCADA- en HMI-functies naar een volgende fase. Verder zal de ‘model-driven MES’-release zorgen voor beweging in de markt. Business Process Modeling (BPM) in plaats van scripting wordt de basis voor Manufacturing Execution Systems (MES). Ook integratie van Geografische Informatiesystemen (GIS) en het ‘Wonderware Online Cloud’-aanbod passeren deze dag de revue.

Suiker Unie en Lightweight Containers
Suiker Unie laat zien hoe zij met behulp van geavanceerde analyse- en visualisatietechnieken in staat zijn beter inzicht te krijgen en optimalisaties door te voeren in de productieprocessen. Lightweight Containers vertelt hoe de traceerbaarheid van het productieproces is verbeterd met een unieke 2D-codering.

Cyberaanvallen voorkomen
Industriële netwerkomgevingen vragen steeds meer aandacht en kennis om cyberaanvallen te voorkomen en uptime te garanderen. Wonderware presenteert oplossingen om risico’s tijdig te signaleren en daarop te acteren.

Integratie Wonderware en Schneider Electric
Sinds de integratie van Wonderware en Schneider Electric in 2014 hebben de ontwikkelteams van beide bedrijven intensief gewerkt aan gezamenlijke oplossingen. Tijdens deze dag worden een aantal innovaties gepresenteerd die daaruit zijn voortgekomen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven