Algemeen

Wintercourse CE-markering machineveiligheid

NEN wintercourse Oud Poelgeest
NEN organiseert een driedaagse wintercourse over CE-markering in een rustieke omgeving (foto: Kasteel Oud Poelgeest).

Normalisatie-instituut NEN organiseert een driedaagse cursus waarmee deelnemers in één keer alle ‘ins en outs’ van CE-markering leren. Met de NEN wintercourse CE-markering en machineveiligheid leren cursisten in een tijdsbestek van drie dagen inhoudelijk wat CE-markering behelst, begrijpen ze de mogelijkheden en kunnen ze de CE-markering in de praktijk toepassen.

De wintercourse is bedoeld voor personen die zich in korte tijd de informatie eigen willen maken en er in hun dagelijkse praktijk mee aan de gang willen gaan. De cursus is daarmee interessant voor

  • fabrikanten, ontwerpers, constructeurs
  • systeemintegrators van nieuwe en bestaande machines
  • importeurs, inkopers, technisch schrijvers,
  • veiligheidskundigen, CE-verantwoordelijken
  • medewerkers van technische diensten
  • eenieder die is geïnteresseerd in CE-markering.

Net als met de reguliere trainingen wil NEN bereiken dat cursisten niet alleen weten wat de inhoud van de normen is, maar deze ook begrijpen en in de praktijk kunnen toepassen.

Opzet wintercourse

De wintercourse is opgebouwd uit modules die ook als reguliere trainingen worden verzorgd en worden gegeven door docenten die op hun terrein hun sporen hebben verdiend:

Het verschil met het reguliere programma zit hem vooral in het feit dat de trainingen direct na elkaar behandeld worden. Door enkele dagen en avonden met elkaar met de materie bezig te zijn, creëert NEN de mogelijkheid om met gelijkgestemden en trainers gedetailleerd met de materie om te gaan.

De module Wet- en Regelgeving machines wordt als E-learning aangeboden. Deze methode biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats en op elk tijdstip. In een beveiligde elektronische leeromgeving volgt de cursist de module Wet- en Regelgeving machines. Na ontvangst en verwerking van de wintercourse inschrijving ontvangt de deelnemer een inlogcode waarmee u de E-learning kunt voltooien. De E-learning module moet zijn voltooid voordat de andere drie modules plaatstvindt.

Datum, plaats en kosten

De cursus wordt gehouden op 3, 4, en 5 maart in Kasteel Oud Poelgeest, een 10 ha groot landgoed op de grens van Oegstgeest en Leiden. De kosten bedragen per persoon € 1600 exclusief BTW en eventuele arrangementen. NEN biedt een dinerarrangement voor twee avonden plus twee overnachtingen inclusief ontbijt in Kasteel Oud Poelgeest voor € 230,- exclusief BTW.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven